Wax & Brows

Wax & Brows is een Schoonheidssalon gelegen aan Jachthuisweg 7 in Collendoorn.

Meer informatie over Wax & Brows in Collendoorn

Naar aanleiding van de enorme drukte in de salon heeft Wax & Brows besloten om een klantenstop in te voeren. Nieuwe cliënten kunnen helaas niet meer worden aangenomen, vanwege de volle agenda. Als je nog een cadeaubon hebt, moet je rekening houden met een gemiddelde wachttijd van 4 weken. Wax & Brows is de eerste en enige specialist in waxen en wenkbrauwen in Hardenberg en omgeving. Ze bieden professionele ontharing en het vormgeven en verven van wenkbrauwen. Waxen doet minder pijn dan mensen vaak denken, en Wax & Brows legt op hun website uit wat het precies inhoudt. Wenkbrauwen zijn belangrijk voor een sprekende en verzorgde uitstraling, en daarom biedt Wax & Brows ook wenkbrauwbehandelingen aan. Voor vragen of verzoeken kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. De salon bevindt zich aan de Emmastraat in De Krim en het telefoonnummer is 06-24884050.

Wil je weten wat Wax & Brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wax & Brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wax & Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wax & Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Wax & Brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wax & Brows

Bezoekers bekeken ook