Wietske Beauty en Wellness

Wietske Beauty en Wellness is een Schoonheidssalon gelegen aan Brandweg 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Wietske Beauty en Wellness in Hardenberg

Bij Wietske Beauty & Wellness kunt u terecht voor verschillende massages en behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen en het stylen van wenkbrauwen. De focus ligt op huidverbetering en een ultieme wellnesservaring. Er wordt gewerkt met het Nederlandse merk Cenzaa, dat producten biedt voor ontspanning, huidverbetering en huidverjonging. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen beschikbaar, zoals de Cenzaa Relax, Cenzaa Clean, Cenzaa Impressions en Cenzaa Mini. Daarnaast worden er ook massages aangeboden, zoals de ontspanningsmassage, Cenzaa wellnessmassage, kruidenstempelmassage, hotstone massage, zwangerschapsmassage en Lomi Lomi massage. De salon is gelegen in Hardenberg en heet u graag welkom.

Wil je weten wat Wietske Beauty en Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wietske Beauty en Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wietske Beauty en Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wietske Beauty en Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Wietske Beauty en Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wietske Beauty en Wellness

Bezoekers bekeken ook