Wokinn Hardenberg

Wokinn Hardenberg is een Restaurant gelegen aan Stelling 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Wokinn Hardenberg in Hardenberg

Bij Wok Inn Hardenberg kunt u genieten van het "All In Dining" concept, waarbij u 2½ uur lang onbeperkt kunt genieten van Oosterse en Westerse gerechten voor een vaste prijs. Het bedrag is inclusief frisdrank, koffie en thee. Er is een ruime keuze aan voorgerechten, zoals carpaccio, rundvleessalade en zalmwraps, maar ook gezonde rauwkost. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten vlees of gevogelte die worden bereid op de teppanyaki grill. Er worden dagverse soepen geserveerd, evenals een ruime keuze aan dagverse groenten, gevogelte, vlees en vis in het wokbuffet. Ook is er een grill waarop visgerechten worden bereid. Het diner kan worden afgesloten met een heerlijk dessert, waaronder verse vruchten, schepijs, softijs, en huisgemaakte patisserie. Het restaurant Wok Inn biedt een ontspannen sfeer en een bijzondere combinatie van Oosterse en Westerse buffetten. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt en het restaurant is dagelijks geopend van 16:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Wokinn Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wokinn Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wokinn Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wokinn Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Wokinn Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wokinn Hardenberg

Bezoekers bekeken ook