workshops

workshops is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dedemsvaartseweg-Noord 16 in Lutten.

Meer informatie over workshops in Lutten

Er zijn diverse (online) webinars beschikbaar om te helpen met de vachtverzorging van Australian Labradoodles, NL Mini Doodles en andere Doodle combinaties. Je kunt je inschrijven voor de gewenste datum(s) van de webinars. De onderwerpen die tijdens de webinars behandeld kunnen worden zijn onder andere bioritmisch borstelen, het knippen van een (Labra)Doodle model, tafelmanieren voor de vachtverzorging, directe anti-klit oplossingen, opvoeding en gedrag, en een vraag en antwoord sessie. De webinars worden gegeven middels gratis software zoals ZOOM of Google Meet. De kosten voor deelname zijn €124,95 per sessie voor niet-donateurs/leden van de NMD. Voor NMD leden/donateurs is er een kortingscode beschikbaar. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website en de betaling kan veilig via de webshop worden gedaan.

Wil je weten wat workshops verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van workshops of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij workshops? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je workshops het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar workshops reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. workshops

Bezoekers bekeken ook