www.RC-Model.nl

www.RC-Model.nl is een Winkel gelegen aan Bruchterweg 19 in Hardenberg.

Meer informatie over www.RC-Model.nl in Hardenberg

RC-Model.nl is al sinds de jaren '70 gespecialiseerd in RC-modellen en biedt een breed assortiment aan complete auto's en onderdelen. Ze hebben onder andere Traxxas onderdelen, RC Model Autos en RC Model Boten in hun collectie. Een nieuw product dat ze aanbieden is de TRAXXAS TRX4M 1/18, een handzaam formaat van de Ford Bronco en de Landrover Defender. Daarnaast zijn er momenteel aantrekkelijke acties op populaire Traxxas modellen, zoals de Traxxas 68086-4F SLASH 4X4 VXL Electro Racetruck en de Traxxas 67076-4 Rustler 4x4 VXL Stadium Truck. Bestellingen worden gratis verzonden en hebben volledige garantie. Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast hebben ze ook fysieke winkels in Hardenberg en Emmen waar je langs kunt gaan.

Wil je weten wat www.RC-Model.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van www.RC-Model.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij www.RC-Model.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je www.RC-Model.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar www.RC-Model.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. www.RC-Model.nl

Bezoekers bekeken ook