Xenos Hardenberg

Xenos Hardenberg is een Woonwinkel gelegen aan Markt 53/54 in Hardenberg.

Meer informatie over Xenos Hardenberg in Hardenberg

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland en betekent 'vreemd' in het Grieks. Alles wat je in de winkel vindt is dus net even anders. Xenos is sinds 1973 een succesvolle winkelformule met bijna 150 filialen in Nederland. Het begon als onderdeel van P. de Gruyter & zn., waar artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Xenos groeide uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels met lage prijzen. Het distributiecentrum in Waalwijk bevoorraadt de filialen dagelijks met nieuwe producten, die ook online verkrijgbaar zijn. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier. Daarnaast kun je op de website een winkel in de buurt vinden, je aanmelden voor de nieuwsbrief en veilig online betalen.

Wil je weten wat Xenos Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Xenos Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Hardenberg

Bezoekers bekeken ook