Yenze

Yenze is een IT-consultancy gelegen aan Ommerweg 16 in Balkbrug.

Meer informatie over Yenze in Balkbrug

Yenze is een bedrijf dat professionele IT-diensten aanbiedt. Ze hebben een praktische en nuchtere aanpak en zijn creatief in het vinden van oplossingen voor complexe uitdagingen. De naam Yenze weerspiegelt hun aanpak: creatief en resultaatgericht. Het is een woord in het Xhosa, een van de officiële talen in Zuid-Afrika. Het gebruik van een vreemde taal in de bedrijfsnaam vertegenwoordigt de wereldwijde ervaring van het Yenze-team. Ze hebben veel projecten gedaan in Afrika, maar ook in de Amerika's en Europa. Xhosa is een kliktaal en met een paar klikken kun je contact met hen opnemen om je digitale transformatieproject te starten. Yenze biedt verschillende professionele diensten aan, zoals oplossingsarchitectuur, bedrijfsprocessen, integraties, testen, tools en add-ons, projectmanagement, ondersteuning en administratie, training en masterdata. Ze hebben ook een geweldig team om klanten te ondersteunen. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Yenze verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yenze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yenze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yenze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Yenze reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yenze

Bezoekers bekeken ook