Zuivelhoeve Hardenberg

Zuivelhoeve Hardenberg is een Delicatessenwinkel gelegen aan Voorstraat 6 in Hardenberg.

Meer informatie over Zuivelhoeve Hardenberg in Hardenberg

In de kerstbrochure van Zuivelhoeve vind je altijd een passend kerstgeschenk. Ze hebben een veelzijdig assortiment aan kerstpakketten en bestsellers. Een van de bestsellers is de Noord-Hollandse jong belegen kaas. Deze kaas is heerlijk zacht en smeuïg, met een iets vollere smaak dan jonge kaas. Ook het Zuivelhoeve Kaasplankje is een aanrader. Daarnaast is er de Boeren metworst, die ook erg populair is. Verder is het goed om te weten dat Zuivelhoeve Winkels een prijs heeft gewonnen bij de Nationale Competities Beste Foodspecialiteiten 2023. Je kunt je kerstgeschenk laten verzenden vanuit een lokale winkel en bij een bestelling vanaf €35 is de bezorging gratis. Het is veilig om online te betalen en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Kortom, Zuivelhoeve heeft alles in huis voor een geslaagd kerstgeschenk.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Zuivelhoeve Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Hardenberg

Bezoekers bekeken ook