Zwembad de Kiefer Dedemsvaart

Zwembad de Kiefer Dedemsvaart is een Overdekt zwembad gelegen aan Nieuwe Wijk 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Zwembad de Kiefer Dedemsvaart in Dedemsvaart

Zwembad de Kiefer heeft verschillende openingstijden gedurende de week, waarbij de receptie op bepaalde tijden geopend is en er specifieke tijden zijn om te kunnen zwemmen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals zwemlessen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor meer informatie over het volledige assortiment kan er op de website geklikt worden. Het zwembad is gevestigd aan de Nieuwe Wijk 147701 PZ Dedemsvaart en is te bereiken via telefoonnummer 0523-610123 of het e-mailadres info@zwembaddekiefer.nl.

Wil je weten wat Zwembad de Kiefer Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Kiefer Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Kiefer Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Kiefer Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Zwembad de Kiefer Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Kiefer Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook