Zwembad De Slag

Zwembad De Slag is een Openbaar zwembad gelegen aan Sportboulevard 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Zwembad De Slag in Hardenberg

Zwembad De Slag in Hardenberg is het leukste zwembad van de stad. Je kunt hier op je eigen tempo recreatief zwemmen in één van de baden. Een dagkaart kost €4,10, maar je kunt ook een badenpas kopen voor meerdere keren zwemmen. Daarnaast biedt het zwembad zwemlessen aan, waarbij kinderen de vaardigheden van het Zwem ABC kunnen leren. De inschrijfkosten hiervoor zijn €13,00, inclusief een magneetpas. Het lesgeld voor het Zwem ABC is €635,00 en kan in 12 termijnen van €52,92 betaald worden. Verder kun je bij Zwembad De Slag ook deelnemen aan groepslessen, zoals Ouder & Kind zwemmen en Aquarobics. Een losse les kost €5,40, maar je kunt ook een kaart van 10 lessen kopen voor €54,00 en dan krijg je er een extra les bij. Het zwembad is gelegen aan Sportboulevard 3 in Hardenberg en voor meer informatie kun je contact opnemen via 0523 – 28 94 65 of info@deslaghardenberg.nl.

Wil je weten wat Zwembad De Slag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Slag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Slag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Slag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Zwembad De Slag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Slag

Bezoekers bekeken ook