Zwembad Hattemat

Zwembad Hattemat is een Openbaar zwembad gelegen aan Hattemattestraat 5 in Gramsbergen.

Meer informatie over Zwembad Hattemat in Gramsbergen

Het zwemseizoen van 2023 in het openluchtzwembad in Gramsbergen is helaas voorbij. Het was een succesvol seizoen dankzij de vele bezoekers. Men kan echter blijven zwemmen bij zwembad 'De Slag' in Hardenberg of zwembad 'De Kiefer' in Dedemsvaart. Meer informatie over het seizoen van 2024 wordt binnenkort bekendgemaakt op de website en Facebook-pagina van het zwembad. Op vrijdag 18 augustus is er een discozwemmen evenement voor basisschoolleerlingen met als thema een neonparty. De tarieven voor 2023 zijn als volgt: seizoenkaart €57,00, bijkaart €31,00, dagkaart €4,10 (alleen pin of gepast geld) en 10-badenkaart €41,00. Zwembad Hattemat heeft drie mooie verwarmde baden, waaronder een peuterbad. Het zwembad is erg blij met de inzet van vrijwilligers en men kan zich aanmelden via de website. Er is een voorverkoop van abonnementen van 19 t/m 28 april 2023. Hou de social media van Zwembad Hattemat in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Zwembad Hattemat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Hattemat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Hattemat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Hattemat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Zwembad Hattemat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Hattemat

Bezoekers bekeken ook