Zwembad Onder Ons De Krim (stichting)

Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) is een Zwembad gelegen aan Hoofdweg 71 in De Krim.

Meer informatie over Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) in De Krim

Zwembad Onder Ons in De Krim is de perfecte plek voor een verfrissende, ontspannen of sportieve duik. Je kunt verschillende soorten kaarten bestellen, zoals seizoenskaarten, 10-badenkaarten, dag- en avondkaarten en gezinskaarten. Daarnaast bieden ze ook zwemlessen aan, waar je het nationale zwem-ABC kunt halen en survivalzwemmen kunt doen. Het zwembad heeft openingstijden van 1 mei tot en met 2 september, met verschillende tijdsblokken op maandag tot en met vrijdag en in het weekend. Er zijn twee grote kleedruimtes, veel kleine kleedhokjes en goed sanitair. Ook zijn er duikplanken, startblokken en een ruime ligweide met een beachvolleybalveld. Het zwembad organiseert het hele seizoen door diverse activiteiten voor jong en oud. Enkele voorbeelden zijn de opening van het zwembad op 1 mei, dauwzwemmen op 18 mei, spelletjesmiddag op 3 juni, zwem4daagse van 3 tot en met 7 juli, Ibizafair op 8 juli, legermiddag op 15 juli, en nog veel meer. Het laatste nieuws bevat informatie over aangepaste openingstijden, aquasporten, het team voor seizoen 2023 en de start van de voorverkoop voor dat seizoen. Kortom, Zwembad Onder Ons is al sinds 1961 de ideale plek om te zwemmen, ontspannen, af te koelen en anderen te ontmoeten.

Wil je weten wat Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Onder Ons De Krim (stichting)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Zwembad Onder Ons De Krim (stichting) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Onder Ons De Krim (stichting)

Bezoekers bekeken ook